Συσσωρευτές Έλξης

Συστοιχίες στοιχείων 2 Volt, με θετικές σωληνωτές πλάκες, τοποθετημένες εντός σιδηροκιβωτίων. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα διακίνησης φορτίων, σάρωθρα, μηχανήματα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, ηλεκτρικά αυτοκίνητα κ.α. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση.

Περισσότερα

Συσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)

Παρέχουν ενεργειακές λύσεις, σε συστήματα που απαιτούν αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS). Χρησιμοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στον εφεδρικό φωτισμό ασφαλείας, σε μονάδες παραγωγής ενέργειας, σε ΑΠΕ (Φ/Β) και σε στρατιωτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση (VRLA AGM και GEL).

Περισσότερα

Μπαταρίες Ορυχείων

Ειδικές φορητές μπαταρίες μαζί με καλώδιο και λάμπα, που προσαρμόζονται σε κράνη και χρησιμοποιούνται σε στοές ορυχείων, σπήλαια κ.α.

Περισσότερα

Φορτιστές Συσσωρευτών

Κάθε τύπος μπαταρίας έχει ανάγκη από τον ανάλογο φορτιστή. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ειδικούς φορτιστές για κάθε τύπο μπαταρίας, υγρών ή VRLA, κλασσικούς (με μετασχηματιστή) ή υψίσυχνους (switching).

Περισσότερα

Μετατροπείς (Inverter) DC/AC

Μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα των μπαταριών σε εναλλασσόμενο. Χρησιμοποιούνται όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος,σε εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκαφη αναψυχής, πλοία κ.α. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους, διαθέτει στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα inverter.

Περισσότερα

Κατηγορίες ΠροϊόντωνΠροσφορές ΠροϊόντωνΠροϊόνταΣυσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)Σειρά Classic OPzSΣειρά Classic OPzS

Οι συσσωρευτές OPzS, διακρίνονται για την πολύ μεγάλη μεγάλη διάρκεια ζωής (20 έτη για τα στοιχεία και 15 έτη για τους συσσωρευτές monoblock στους 20οC), την αξιοπιστία και την υψηλή αντοχή σε κυκλικές εφαρμογές. 

H ελάχιστη περιεκτικότητά τους σε αντιμόνιο (Sb), <3% (ΕΝ 50272-2)  διασφαλίζει εξαιρετικά μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης.

Κατασκευαστικά, τόσο τα στοιχεία 2V OPzS όσο και οι monoblock 6 και 12V έχουν θετικές πλάκες σωληνωτές. Τα δοχεία είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας διαφανή υλικά.

Ο ηλεκτρολύτης που χρησιμοποιείται είναι πυκνότητας dN=1,24 kg/l.

Κατασκευάζονται στην Ευρώπη.

Χρησιμοποιούνται σε :

  • συστήματα τηλεπικοινωνιών                                   
  • συστήματα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας 
  • συστήματα σηματοδότησης    
  • συστήματα εφεδρικού φωτισμού ασφαλείας
  • εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
  • συστήματα αυτοματισμού                                                                

Διατίθενται σε μία ευρεία γκάμα χωρητικοτήτων από 50 έως 3350ΑΗ/C10.                                                                             
Έχουν τη δυνατότητα να παραδοθούν σε υγρή ή ξηρά φορτισμένη κατάσταση.  

Σειρά GNB Classic OPzS