Συσσωρευτές Έλξης

Συστοιχίες στοιχείων 2 Volt, με θετικές σωληνωτές πλάκες, τοποθετημένες εντός σιδηροκιβωτίων. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα διακίνησης φορτίων, σάρωθρα, μηχανήματα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, ηλεκτρικά αυτοκίνητα κ.α. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση.

Περισσότερα

Συσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)

Παρέχουν ενεργειακές λύσεις, σε συστήματα που απαιτούν αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS). Χρησιμοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στον εφεδρικό φωτισμό ασφαλείας, σε μονάδες παραγωγής ενέργειας, σε ΑΠΕ (Φ/Β) και σε στρατιωτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση (VRLA AGM και GEL).

Περισσότερα

Μπαταρίες Ορυχείων

Ειδικές φορητές μπαταρίες μαζί με καλώδιο και λάμπα, που προσαρμόζονται σε κράνη και χρησιμοποιούνται σε στοές ορυχείων, σπήλαια κ.α.

Περισσότερα

Φορτιστές Συσσωρευτών

Κάθε τύπος μπαταρίας έχει ανάγκη από τον ανάλογο φορτιστή. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ειδικούς φορτιστές για κάθε τύπο μπαταρίας, υγρών ή VRLA, κλασσικούς (με μετασχηματιστή) ή υψίσυχνους (switching).

Περισσότερα

Μετατροπείς (Inverter) DC/AC

Μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα των μπαταριών σε εναλλασσόμενο. Χρησιμοποιούνται όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος,σε εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκαφη αναψυχής, πλοία κ.α. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους, διαθέτει στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα inverter.

Περισσότερα

Κατηγορίες ΠροϊόντωνΠροσφορές ΠροϊόντωνΠροϊόνταΣυσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)PowerfitPowerfit

Η σειρά προϊόντων Powerfit, τεχνολογίας VRLA/AGM της GNΒ, διακρίνεται για τις πολύ καλές επιδόσεις και την πολλή καλή σχέση ποιότητας/τιμής.

Οι μπαταρίες είναι 100% άνευ συντήρησης και ονομαστικής χωρητικότητας έως 185Ah.

Η αναμενόμενη διάρκεια ζωής τους είναι τα 7 έτη στους 20oC.

Είναι σχεδιασμένες κατά το πρότυπο IEC 896-2 και οι πλάκες είναι επίπεδες τύπου "σχάρας", από ειδικό κράμα μολύβδου/ασβεστίου (Pb/Ca). Εκλύουν εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά αερίων λόγω του σχεδιασμού της εσωτερικής αναζωογόνησης που φθάνει σε ποσοστό 99%. Έχουν πολύ χαμηλή αυτοεκφόρτιση και είναι πιστοποιημένες για αεροματεφορά (οδηγία ΙΑΤΑ,DGR clause A67).

Χρησιμοποιούνται σε συστήματα εφεδρικής ενέργειας, UPS, τηλεφωνικά κέντρα κ.α.

Είναι 100% ανακυκλώσιμες.