Συσσωρευτές Έλξης

Συστοιχίες στοιχείων 2 Volt, με θετικές σωληνωτές πλάκες, τοποθετημένες εντός σιδηροκιβωτίων. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα διακίνησης φορτίων, σάρωθρα, μηχανήματα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, ηλεκτρικά αυτοκίνητα κ.α. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση.

Περισσότερα

Συσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)

Παρέχουν ενεργειακές λύσεις, σε συστήματα που απαιτούν αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS). Χρησιμοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στον εφεδρικό φωτισμό ασφαλείας, σε μονάδες παραγωγής ενέργειας, σε ΑΠΕ (Φ/Β) και σε στρατιωτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση (VRLA AGM και GEL).

Περισσότερα

Μπαταρίες Ορυχείων

Ειδικές φορητές μπαταρίες μαζί με καλώδιο και λάμπα, που προσαρμόζονται σε κράνη και χρησιμοποιούνται σε στοές ορυχείων, σπήλαια κ.α.

Περισσότερα

Φορτιστές Συσσωρευτών

Κάθε τύπος μπαταρίας έχει ανάγκη από τον ανάλογο φορτιστή. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ειδικούς φορτιστές για κάθε τύπο μπαταρίας, υγρών ή VRLA, κλασσικούς (με μετασχηματιστή) ή υψίσυχνους (switching).

Περισσότερα

Μετατροπείς (Inverter) DC/AC

Μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα των μπαταριών σε εναλλασσόμενο. Χρησιμοποιούνται όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος,σε εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκαφη αναψυχής, πλοία κ.α. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους, διαθέτει στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα inverter.

Περισσότερα

Κατηγορίες ΠροϊόντωνΠροσφορές ΠροϊόντωνΠροϊόνταΣυσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)SprinterSprinter

Η σειρά προϊόντων Sprinter, τεχνολογίας VRLA/AGM της GNB, διακρίνεται για την εξαιρετικά υψηλή παραγώμενη ισχύ. Είναι ιδανική για εφαρμογές υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων όπως σε εφαρμογές αδειάληπτης παροχής ενέργειας, UPS, κ.α.

Οι μπαταρίες είναι 100% άνευ συντήρησης και ονομαστικής ισχύος 600 - 2130 Watt (15 min).

Η αναμενόμενη διάρκεια ζωής τους είναι 10 έτη στους 20oC.

Είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60896-21/22 και οι πλάκες είναι επίπεδες τύπου "σχάρας", από ειδικό κράμα μολύβδου/ασβεστίου (Pb/Ca). Εκλύουν εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά αερίων λόγω του σχεδιασμού της εσωτερικής αναζωογόνησης που φθάνει σε ποσοστό 99%. 'Εχουν πολλή χαμηλή αυτοεκφόρτιση και είναι πιστοποιημένες για αερομεταφορά (οδηγία ΙΑΤΑ,GDR clause A67).

Είναι 100% ανακυκλώσιμες.

 

Σειρά GNB Sprinter XP