Συσσωρευτές Έλξης

Συστοιχίες στοιχείων 2 Volt, με θετικές σωληνωτές πλάκες, τοποθετημένες εντός σιδηροκιβωτίων. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα διακίνησης φορτίων, σάρωθρα, μηχανήματα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, ηλεκτρικά αυτοκίνητα κ.α. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση.

Περισσότερα

Συσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)

Παρέχουν ενεργειακές λύσεις, σε συστήματα που απαιτούν αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS). Χρησιμοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στον εφεδρικό φωτισμό ασφαλείας, σε μονάδες παραγωγής ενέργειας, σε ΑΠΕ (Φ/Β) και σε στρατιωτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση (VRLA AGM και GEL).

Περισσότερα

Μπαταρίες Ορυχείων

Ειδικές φορητές μπαταρίες μαζί με καλώδιο και λάμπα, που προσαρμόζονται σε κράνη και χρησιμοποιούνται σε στοές ορυχείων, σπήλαια κ.α.

Περισσότερα

Φορτιστές Συσσωρευτών

Κάθε τύπος μπαταρίας έχει ανάγκη από τον ανάλογο φορτιστή. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ειδικούς φορτιστές για κάθε τύπο μπαταρίας, υγρών ή VRLA, κλασσικούς (με μετασχηματιστή) ή υψίσυχνους (switching).

Περισσότερα

Μετατροπείς (Inverter) DC/AC

Μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα των μπαταριών σε εναλλασσόμενο. Χρησιμοποιούνται όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος,σε εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκαφη αναψυχής, πλοία κ.α. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους, διαθέτει στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα inverter.

Περισσότερα

Κατηγορίες ΠροϊόντωνΠροσφορές ΠροϊόντωνΠροϊόνταΣυσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)SonnenscheinSonnenschein

Η σειρά προϊόντων Sonnenschein Α200, Α400, Α500, Α600, Α700, τεχνολογίας VRLA/gel της GNB, αποτελεί τη "ναυαρχίδα" των μπαταριών gel παγκοσμίως.

Πρώτη η Sonnenschein σχεδίασε και κατασκεύασε μπαταρίες 100% άνευ συντήρησης, τεχνολογίας VRLA, με ακινητοποιημένο ηλεκτρολύτη σε μορφή γέλης (gel). Η τεχνολογία αυτή ονομάστηκε "dryfit" είναι είναι έκτοτε συνώνυμη της υψηλής ποιότητας, των εξαιρετικών ηλεκτρικών χαρακτηριστικών, της υψηλής απόδοσης καθόλη τη διάρκεια ζωής και της μεγάλης διάρκειας ζωής.

Κατασκευαστικά, οι σειρές Α200, Α400, Α500 και Α700 αποτελούνται από μπαταρίες monoblock 4, 6, 8 και 12V σε διάφορες χωρητικότητες,με πλάκες τύπου "σχάρας", ενώ η σειρά Α600 αποτελείται από μπαταρίες monoblock και στοιχεία 2V, σε διάφορες χωρητικότητες, με θετικές πλάκες σωληνωτές.

Η αναμενόμενη διάρκεια ζωής αναλόγως του προϊόντος, φθάνει έως και τα 20 έτη (στοιχεία 2V σειράς Α600 στους 20oC).

Το υλικό κατασκευής των δοχείων της σειράς Α600 είναι ABS, έχουν πολύ χαμηλό ποσοστό αυτοεκφόρτισης και 2ετή ζωή στο "ράφι". Εκλύουν εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά αερίων λόγω του σχεδιασμού της εσωτερικής αναζωογόνησης. Είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα πρότυπα DIN 40742 και IEC 60896-21/22.

Είναι 100% ανακυκλώσιμες. 

 

Σειρά GNB Sonnenschein A400: 

Σειρά GNB Sonnenschein A500: 

Σειρά GNB Sonnenschein A600: 

Σειρά GNB Sonnenschein A700