Συσσωρευτές Έλξης

Συστοιχίες στοιχείων 2 Volt, με θετικές σωληνωτές πλάκες, τοποθετημένες εντός σιδηροκιβωτίων. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα διακίνησης φορτίων, σάρωθρα, μηχανήματα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, ηλεκτρικά αυτοκίνητα κ.α. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση.

Περισσότερα

Συσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)

Παρέχουν ενεργειακές λύσεις, σε συστήματα που απαιτούν αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS). Χρησιμοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στον εφεδρικό φωτισμό ασφαλείας, σε μονάδες παραγωγής ενέργειας, σε ΑΠΕ (Φ/Β) και σε στρατιωτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση (VRLA AGM και GEL).

Περισσότερα

Μπαταρίες Ορυχείων

Ειδικές φορητές μπαταρίες μαζί με καλώδιο και λάμπα, που προσαρμόζονται σε κράνη και χρησιμοποιούνται σε στοές ορυχείων, σπήλαια κ.α.

Περισσότερα

Φορτιστές Συσσωρευτών

Κάθε τύπος μπαταρίας έχει ανάγκη από τον ανάλογο φορτιστή. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ειδικούς φορτιστές για κάθε τύπο μπαταρίας, υγρών ή VRLA, κλασσικούς (με μετασχηματιστή) ή υψίσυχνους (switching).

Περισσότερα

Μετατροπείς (Inverter) DC/AC

Μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα των μπαταριών σε εναλλασσόμενο. Χρησιμοποιούνται όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος,σε εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκαφη αναψυχής, πλοία κ.α. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους, διαθέτει στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα inverter.

Περισσότερα

Κατηγορίες ΠροϊόντωνΠροσφορές ΠροϊόντωνΠροϊόνταΜπαταρίες ΟρυχείωνΥγρών - VRLAΥγρών - VRLA

Τα προϊόντα ορυχείων του Οίκου Oldham, μέλους του Ομίλου Enersys, και ειδικότερα οι λάμπες κεφαλής και οι φορητές μπαταρίες που τις συνοδεύουν, ξεχωρίζουν για την στοιβαρή τους κατασκευή και την αξιοπιστία τους.   
                                                                     
Η χρησιμοποίησή τους από τις περισσότερες και μεγαλύτερες μεταλλευτικές εταιρείες, τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα, επί σειρά δεκαετιών, σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες όπως αυτές των ορυχείων, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της υψηλότατης ποιότητας κατασκευής, της εγγυημένης απόδοσης καθόλη τη διάρκεια ζωής και της πολλή καλής σχέσης ποιότητας/τιμής.                                                                       

Οι μπαταρίες διατίθενται σε 2 τύπους, με και άνευ συντήρησης, ενώ πρόσφατα δημιουργήθηκε και ένας νέος τύπος (L16) ιόντων λιθίου.

 

Oldham DLi Cordless Lamp: 

Oldham GL16 safety lamp datasheet (1): 

Oldham GL16 safety lamp datasheet (2):