Συσσωρευτές Έλξης

Συστοιχίες στοιχείων 2 Volt, με θετικές σωληνωτές πλάκες, τοποθετημένες εντός σιδηροκιβωτίων. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα διακίνησης φορτίων, σάρωθρα, μηχανήματα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, ηλεκτρικά αυτοκίνητα κ.α. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση.

Περισσότερα

Συσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)

Παρέχουν ενεργειακές λύσεις, σε συστήματα που απαιτούν αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS). Χρησιμοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στον εφεδρικό φωτισμό ασφαλείας, σε μονάδες παραγωγής ενέργειας, σε ΑΠΕ (Φ/Β) και σε στρατιωτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση (VRLA AGM και GEL).

Περισσότερα

Μπαταρίες Ορυχείων

Ειδικές φορητές μπαταρίες μαζί με καλώδιο και λάμπα, που προσαρμόζονται σε κράνη και χρησιμοποιούνται σε στοές ορυχείων, σπήλαια κ.α.

Περισσότερα

Φορτιστές Συσσωρευτών

Κάθε τύπος μπαταρίας έχει ανάγκη από τον ανάλογο φορτιστή. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ειδικούς φορτιστές για κάθε τύπο μπαταρίας, υγρών ή VRLA, κλασσικούς (με μετασχηματιστή) ή υψίσυχνους (switching).

Περισσότερα

Μετατροπείς (Inverter) DC/AC

Μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα των μπαταριών σε εναλλασσόμενο. Χρησιμοποιούνται όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος,σε εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκαφη αναψυχής, πλοία κ.α. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους, διαθέτει στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα inverter.

Περισσότερα

Κατηγορίες ΠροϊόντωνΠροσφορές ΠροϊόντωνΠροϊόνταΦορτιστές ΣυσσωρευτώνNuova ElettraNuova Elettra

Η Eταιρεία μας, συνεργάζεται επί σειρά ετών με έναν από τους κορυφαίους ευρωπαίους κατασκευαστές φορτιστών, τον Ιταλικό Οίκο Nuova Elettra.                                                                    
 

Τα προϊόντα της Nuova Elettra, είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία τους καθώς επίσης και για την πολλή καλή σχέση ποιότητας/τιμής. Καλύπτουν την πλειοψηφία των εφαρμογών. Διακρίνονται σε μονοφασικούς και τριφασικούς φορτιστές (RPE, RTM) για μπαταρίες υγρών αλλά και Gel, με χρόνο επαναφόρτισης 12 ωρών ή και 6 ωρών (με αντλία ανάδευσης του ηλεκτρολύτη). 

Κύρια χαρακτηριστικά :                                                                  

  • Κλασσικοί φορτιστές (με μετασχηματιστή), αλλά και νέας τεχνολογίας switching (υψίσυχνοι).    
  • Πλήρως αυτόματοι φορτιστές και με δυνατότητα αυτόματης εξισωτικής φόρτισης.  
  • Εξαιρετικά απλοί στη χρήση και εύκολα προσβάσιμοι για μικροεπισκευές 
  • Πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 και με βεβαίωση συμμόρφωσης CE.   

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Οίκου nuovaelettra.it .