Συσσωρευτές Έλξης

Συστοιχίες στοιχείων 2 Volt, με θετικές σωληνωτές πλάκες, τοποθετημένες εντός σιδηροκιβωτίων. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα διακίνησης φορτίων, σάρωθρα, μηχανήματα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, ηλεκτρικά αυτοκίνητα κ.α. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση.

Περισσότερα

Συσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)

Παρέχουν ενεργειακές λύσεις, σε συστήματα που απαιτούν αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS). Χρησιμοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στον εφεδρικό φωτισμό ασφαλείας, σε μονάδες παραγωγής ενέργειας, σε ΑΠΕ (Φ/Β) και σε στρατιωτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση (VRLA AGM και GEL).

Περισσότερα

Μπαταρίες Ορυχείων

Ειδικές φορητές μπαταρίες μαζί με καλώδιο και λάμπα, που προσαρμόζονται σε κράνη και χρησιμοποιούνται σε στοές ορυχείων, σπήλαια κ.α.

Περισσότερα

Φορτιστές Συσσωρευτών

Κάθε τύπος μπαταρίας έχει ανάγκη από τον ανάλογο φορτιστή. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ειδικούς φορτιστές για κάθε τύπο μπαταρίας, υγρών ή VRLA, κλασσικούς (με μετασχηματιστή) ή υψίσυχνους (switching).

Περισσότερα

Μετατροπείς (Inverter) DC/AC

Μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα των μπαταριών σε εναλλασσόμενο. Χρησιμοποιούνται όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος,σε εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκαφη αναψυχής, πλοία κ.α. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους, διαθέτει στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα inverter.

Περισσότερα

Κατηγορίες ΠροϊόντωνΠροσφορές ΠροϊόντωνΠροϊόνταΦορτιστές ΣυσσωρευτώνZivanZivan

Πρόκειται για τη "ναυαρχίδα", παγκοσμίως, των φορτιστών νέας τεχνολογίας switching.                                                             

Η Εταιρεία μας, συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον Ιταλικό Οίκο Zivan που είναι ο πρωτοπόρος Οίκος παγκοσμίως,  στη χρησιμοποίηση των εφαρμογών switching στον τομέα των φορτιστών.

Κύρια χαρακτηριστικά :                                                           

  • Οι φορτιστές, συναντούνται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με την εφαρμογή και μπορούν να τοποθετηθούν τόσο εξωτερικά όσο και εντός του μηχανήματος (on board chargers).                                                                         
  • Διακρίνονται για τη κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία και πολλή καλή σχέση ποιότητας/τιμής. 
  • ​Υπάρχει δυνατότητα tailor made προφίλ φόρτισης, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εφαρμογής.
  • Είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 και φέρουν βεβαίωση συμμόρφωσης CE.                                                         

Λόγω της τεχνολογίας switching και των σχεδών μηδενικών απωλειών σε θερμότητα, έχουν εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Δεδομένου του ολοένα και αυξανόμενου κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, η τελευταία παρατήρηση είναι καθοριστικής σημασίας ειδικά εκεί όπου χρησιμοποιούνται αρκετοί φορτιστές. 

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Οίκου zivan.it .