Συσσωρευτές Έλξης

Συστοιχίες στοιχείων 2 Volt, με θετικές σωληνωτές πλάκες, τοποθετημένες εντός σιδηροκιβωτίων. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα διακίνησης φορτίων, σάρωθρα, μηχανήματα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, ηλεκτρικά αυτοκίνητα κ.α. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση.

Περισσότερα

Συσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)

Παρέχουν ενεργειακές λύσεις, σε συστήματα που απαιτούν αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS). Χρησιμοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στον εφεδρικό φωτισμό ασφαλείας, σε μονάδες παραγωγής ενέργειας, σε ΑΠΕ (Φ/Β) και σε στρατιωτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση (VRLA AGM και GEL).

Περισσότερα

Μπαταρίες Ορυχείων

Ειδικές φορητές μπαταρίες μαζί με καλώδιο και λάμπα, που προσαρμόζονται σε κράνη και χρησιμοποιούνται σε στοές ορυχείων, σπήλαια κ.α.

Περισσότερα

Φορτιστές Συσσωρευτών

Κάθε τύπος μπαταρίας έχει ανάγκη από τον ανάλογο φορτιστή. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ειδικούς φορτιστές για κάθε τύπο μπαταρίας, υγρών ή VRLA, κλασσικούς (με μετασχηματιστή) ή υψίσυχνους (switching).

Περισσότερα

Μετατροπείς (Inverter) DC/AC

Μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα των μπαταριών σε εναλλασσόμενο. Χρησιμοποιούνται όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος,σε εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκαφη αναψυχής, πλοία κ.α. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους, διαθέτει στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα inverter.

Περισσότερα

Κατηγορίες ΠροϊόντωνΠροσφορές ΠροϊόντωνH ΕταιρείαΗ Εταιρεία Χριστοδούλου Συσσωρευτές ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 1991 στον Πειραιά έχoντας αρχικά ως κύριο αντικείμενο εργασιών τους Συσσωρευτές Βιομηχανικού Τύπου, έλξης και δικτύου. Η σημερινή εταιρική της μορφή είναι Ε.Π.Ε. με μετοχικό κεφάλαιο ΕΥΡΩ 150.000,00 και φέρει τον διακριτικό τίτλο «START».

Η σταδιακή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Εταιρείας, μας οδήγησε στον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων αυτής. 'Ετσι, σήμερα είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις τον τομέα της ενέργειας.

Πιο συγκεκριμμένα, στον τομέα των Συσσωρευτών Έλξης (Traction), η Εταιρεία μας προμηθεύει εισαγωγείς και εμπόρους μηχανημάτων διακίνησης φορτίων, ηλεκτρικών οχημάτων, πλατφορμών εργασίας, μηχανημάτων καθαρισμού, καθώς επίσης και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, φαρμάκων, πετροχημικών, χρωμάτων, Logistics κ.α.

Στον τομέα των Συσσωρευτών Δικτύου (Stand-By) η Εταιρεία μας προμηθεύει κορυφαίες εταιρείες του δραστηριοποιούνται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς επίσης και τις εταιρείες του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Η Εταιρεία μας επίσης εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ανορθωτές / φορτιστές για όλους τους τύπους των μπαταριών, αντιστροφείς / inverter DC/AC καθώς και όλα τα παρελκόμενά τους.

Το υψηλό επίπεδο της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που η Εταιρεία μας παρέχει, διασφαλίζεται με τις συνεργασίες της με κορυφαίους διεθνείς Οίκους όπως :

  • GNB μέλος του Ομίλου Exide Technologies στον τομέα των συσσωρευτών,
  • Nuova Elettra , Zivan  στον τομέα των φορτιστών και
  • Victron στον τομέα των φορτιστών και των inverter
  • Oldham μέλος του Ομίλου Enersys στον τομέα φορητών λαμπών ,μπαταριών και λοιπών υλικών ορυχείων

Η Εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το Πρότυπο ISΟ 9001:2008 για την συναρμολόγηση, πώληση και επισκευή συσσωρευτών και φορτιστών.

Η έδρα της Εταιρείας βρίσκεται στον Πειραιά, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500m2. Διαθέτει δε, υποκατάστημα σε επίσης ιδιόκτητο κτήριο στο ΒΙ.ΠΑ. Σχιστού.