Συσσωρευτές Έλξης

Συστοιχίες στοιχείων 2 Volt, με θετικές σωληνωτές πλάκες, τοποθετημένες εντός σιδηροκιβωτίων. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτροκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα διακίνησης φορτίων, σάρωθρα, μηχανήματα επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, ηλεκτρικά αυτοκίνητα κ.α. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση.

Περισσότερα

Συσσωρευτές Δικτύου (Stand-By)

Παρέχουν ενεργειακές λύσεις, σε συστήματα που απαιτούν αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS). Χρησιμοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στον εφεδρικό φωτισμό ασφαλείας, σε μονάδες παραγωγής ενέργειας, σε ΑΠΕ (Φ/Β) και σε στρατιωτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και χωρητικοτήτων, με και άνευ συντήρηση (VRLA AGM και GEL).

Περισσότερα

Μπαταρίες Ορυχείων

Ειδικές φορητές μπαταρίες μαζί με καλώδιο και λάμπα, που προσαρμόζονται σε κράνη και χρησιμοποιούνται σε στοές ορυχείων, σπήλαια κ.α.

Περισσότερα

Φορτιστές Συσσωρευτών

Κάθε τύπος μπαταρίας έχει ανάγκη από τον ανάλογο φορτιστή. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά ειδικούς φορτιστές για κάθε τύπο μπαταρίας, υγρών ή VRLA, κλασσικούς (με μετασχηματιστή) ή υψίσυχνους (switching).

Περισσότερα

Μετατροπείς (Inverter) DC/AC

Μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα των μπαταριών σε εναλλασσόμενο. Χρησιμοποιούνται όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος,σε εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα, σκαφη αναψυχής, πλοία κ.α. Η εταιρεία μας σε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους, διαθέτει στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα inverter.

Περισσότερα

Κατηγορίες ΠροϊόντωνΠροσφορές ΠροϊόντωνΤμήμα Τεχνικής ΕξυπηρέτησηςΟι μπαταρίες, οι φορτιστές και τα inverter αποτελούν εξοπλισμό ιδιαίτερης αξίας σε μία επιχείριση. Αυτός λοιπόν ο εξοπλισμός "αξίας" δεν "συγχωρεί" κακομεταχείριση, κακή συντήρηση και προσπάθειες επισκευής από μη εξιδεικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Το Τμήμα Τεχνικής εξυπηρέτησης της Εταιρείας μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και μεταπωλησιακές υπηρεσίες παρέχοντας στους συνεργάτες μας ολοκληρωμένα πακέτα που περιλαμβάνουν:

  • Τοποθέτηση μπαταριών και φορτιστών
  • Επιτόπιο service
  • Συμβόλαια προληπτικής συντήρησης
  • Ενημέρωση/εκπαίδευση προσωπικού
  • Τεχνική Υποστήριξη μετά την πώληση
  • Πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών
  • Αναζωογόνηση μπαταριών
  • Ανακύκλωση χρησιμοποιημένων μπαταριών

Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς για τη συντήρηση των μπαταριών, φορτιστών και inverter σας, εμπιστευτείτε ΕΜΑΣ !!!